Ga naar hoofdinhoud

Over Bloeisupport

Motivatie
Aanpak en Tarieven
Basisvisie

Over Bloeisupport

Motivatie
Aanpak en Tarieven
Basisvisie

Samenwerking, motivatie en verandering: leidende thema’s in mijn werkend leven

Mijn leven lang ben ik geïnteresseerd in hoe we als mensen zo met elkaar kunnen samenwerken dat we én goede prestaties kunnen leveren in organisaties, én dat op een plezierige manier doen voor onszelf en anderen.

Motivatie en leidinggeven zijn daarbij een leidende thema’s  evenals hoe we tot werkelijke verandering komen als we dat voornemens zijn.

Ervaren manager, coach en trainer

Ik was in de eerste tien jaar van mijn loopbaan trainer en adviseur medezeggenschap, governance, teamontwikkeling en management. Aansluitend twaalf jaar leidinggevende in zorg en onderwijs- organisaties, waaronder vijf jaar HR-manager. Daarna tien jaar project- en programmamanager in de gezondheidszorg, wat ik nu ook nog parttime doe, met name via bureau Zonh in Noord-Holland.

Tussendoor heb ik eerder een eigen bedrijf gehad, heb ik aan de HBO gedoceerd over management, samenwerken en organisatie, en altijd veel gelezen over en gereflecteerd op de leidende thema’s, die me altijd interesseren.

Mart Stel - Bloeisupport.nl

Studies in pedagogiek, organisatiekunde en verandermanagement

Ik deed studies pedagogiek en organisatiekunde aan de universiteiten van Groningen, Wageningen en Delft. Post-academisch de opleiding Organisatieverandering aan de SIOO. En natuurlijk doorlopend bijscholingen op mijn vakgebied.

Persoonlijk

Ik ben een realistische, stimulerende optimist.  De meeste mensen willen er naar mijn overtuiging het beste van maken in hun leven en werk, en willen daarbij rekening houden met anderen. Ik help graag om die bloeikracht te versterken.

Ik hou van oplossingen zoeken voor (lastige) vraagstukken en die samen realiseren.  Ben analytisch sterk en creatief in vinden van oplossingen. Ik kan me goed dienstbaar maken aan de doelen waaraan in met of voor anderen werk.

Ik ben gelukkig getrouwd met Liesbeth en blije vader van drie volwassen kinderen. Regelmatig sporten is een must en liefde. En je maakt me blij met mooie wandel, skeeler en zeiltochten door onze open landerijen in stillere tijden.

Bloeisupport diensten

Klik hieronder voor meer informatie over mijn diensten:

Als het past komt het tot bloei

Aanpak en tarieven

1. Quickscan naar de vraag en dan snel aan de slag
Ik werk voor maatopdrachten altijd op basis van een goede eerste intake, maar ik ben niet voor al te zware analyses. Ik ga liefst snel met de betrokkenen aan de slag; positief en oplossingsgericht en openstaand voor wat we tegenkomen.

2. Gericht op resultaat en zelfsturing
Ik werk resultaatgericht. Steeds gefocused op realisatie van eerstvolgende concrete stappen. Met het einddoel voor ogen, maar flexibel op de wegen er naartoe. Mijn insteek is altijd om de eigen mogelijkheden van mijn klanten te helpen versterken.

3. Praktisch, structurerend en transparant
Ik werk praktisch, slagvaardig en to the point. Ik structureer en stimuleer het proces van de opdracht en bewaak actief de voortgang. En uiteraard ga ik zorgvuldig om met de informatie die ik in de opdracht meekrijg.

4. (Maat-)schappelijke tarieven
Mijn tarieven liggen tussen €80 en €120 per uur, excl. btw en reiskosten. Dit afhankelijk van de complexiteit en omvang van de opdracht. Voor mijn activiteiten met open inschrijving gelden de deelnametarieven als daar vermeld.

5. Algemene voorwaarden
Voor mijn dienstverlening gelden algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Wil je meer informatie?

Heb  je een vraag over een van mijn diensten of trainingen? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Back To Top