Skip to content

Bloeigericht personeelsbeleid bij ZuidOostZorg

Personeelsbeleid dat volop de samenwerking in de organisatie versterkt gericht op haar ambities en prestaties. Dat is wat ik beschreven zag in het jaarverslag van ZuidOostZorg in Friesland. Ook op andere punten een innovatieve zorgaanbieder, bijvoorbeeld in het gebruik van robothondjes die je er kwispelend in haar gebouwen tegen kunt komen.

Florerend personeelsbeleid in de zorg - Bloeisupport.nl

Drie criteria voor kwaliteit van HR-beleid

Ik heb drie redenen voor mijn waardering van het personeelsbeleid:

1. Het neemt expliciet het boeien en bloeien van medewerkers als uitgangspunt: “Werken bij ZuidOostZorg moet leuk en interessant zijn”.

2. Het wordt samenhangend toegepast over de hele ‘reis’ die medewerkers naar, door en weer de organisatie uit maken. Met actief beleid gericht op een sterk werkgeversmerk, een warm welkom, een b(l)oeiende ontwikkeling en een prettig vertrek.

3. Het gaat uit waardering voor elke goed bedoelde bijdrage van een medewerker. En van gedeeld leiderschap bij allen om er het beste van te maken.

Leef- en werkplezier als focus

ZuidOostZorg heeft het leefplezier van haar klanten en het werkplezier van haar medewerkers als focus. Dat straalt er in haar jaarverslag vanaf!

Kijk op de website als je meer wilt lezen:

Mart Stel – Bloeisupport.nl
Voor florerend samenwerken en leidinggeven

Back To Top